Buna ziua,
Cel mai probabil simptomele dumneavoastra sunt de cauza infectioasa. Bine ar fi sa mergeti la un medic de specialitate ORL pentru un consult si un tratament adecvat. http://www.i-medic.ro/......a-la-fumat
Salut,cancerul se formeaza dupa mai mult timp si ar fi trebuit sa fumezi mult mai mult decat ai zis tu.probabil ca ai o laringita sau ai o inflamatie in gat.se mai poate totusi sa ti se fi umflar ganglionii/laringele,de la tutun,asa se mai intampla unor fumatori daca nu fumeaza mai mult timp si se reapuca dintr-o data simt o umflatura in gat si nu respira bine, dar asta nu inseamnca ca ai cancer. daca e de la tigari, se dezumfla in max. 1 saptamana, stai linistit, si eu cand m-am apucat de fumat vreo 2-3 saptamana am avut gatu umflat si respiram prost dar a trecut de la sine.si eu la inceput m-am temut de ce iti e si tie frica, dar am vb cu un medic si mi-a zis ca trebuie multe tigari si mult timp pentru a face cancer.sincer sa-ti spun, cancerul de laringe e un tip rar de cancer.cel mai frecvent e cel pulmonar.totusi,cancerul de laringe(in gat, cum zici tu) prezinta niste simptome:voce ragusita/sparta si jena respiratorie, dar simptomele astea sunt aceleasi ca la o simpla inflamatie sau o laringita.pentru siguranta ta du-te la medic si fa-ti un control si eventual o radiografie sa vada ce e acolo.si sa stii ca acest tip de cancer(laringial) se trateaza,nu este mortal, prin terapie sau interventie chirurgicala. sper ca te-am ajutat, bafta!
Acum nu mai fumez de cand am avut temperatura... cred ca este m-am racit un pic. Dar oricum nu mai fumez. ma las de ele.
Razzvan1612 întreabă: