Daca incerci sa iei niste calciu cu magneziu si zinc si dupa o ora niste fier intr-o forma asimilabila si o sa-ti treaca starea respectiva, inseamna ca e o problema de metabolism sau de alimentatie. Oricum, e bine sa consulti si un medic. Si tigarile pot afecta sanatatea destul de serios, asa ca mai bine renunti la ele. E usor sa strici, dar e foarte greu de reparat ceva in masinaria umana. Si dureaza mai mult reparatiile decat aparenta placere a unei tigari sau a unei bauturi.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/2009/02/ce-infulecam.html
Mergi la medic si povesteste-i, eventual sa-ti dea o trimitere sa faci o analiza de sange. E posibil sa fie si din cauza tigarii, desi tine cam mult. E de asemenea posibil sa fie si o anemie, o lipsa de calciu, poate stai prea mult cu nasul in carte si esti obosit, exista multe posibilitati. Si cel mai bine e sa mergi la medic sa vezi care e treaba si sa-ti dea el o reteta. Daca te simti asa inca o zi, doua, nu neglija, mergi sa vezi care e treaba, daca nu rezolvi problema te vei simti si mai rau. Si lasa tigara, ca sigur nu iti face bine!
Dacă e de la țigară, deși mi-e greu să cred asta, o să treacă. Altceva nu pot să-ți spun, nu pot să-mi dau seama ce ar mai putea fi doar din informațiile legate de fumat. S-ar putea să ai anemie. Ai putea să consulți un medic, dar e cam devreme să se poată spune ceva exact, din moment ce te simți așa abia de azi.
Poate ai cadere de calciu sau e din cauza fumatului, incearca sa reduci din tigari, bafta
N-ai nimic...doar o alta zi proasta! la inceput cu tigarile cam asa e,iti mai si vine sa vomiti,dureri de cap... dupa un chef cu un pachet fumat! dar ti-am zis, nu fuma doar sa fumezi, fumeaza sa te simti bine!
manca sanatos si variat, legume si multe fructe, leaga-te de un sport si tine-te de el(la 17 ani ai putea sa incepi sala, dar asa, lejer)!
bafta!