anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17ani si m-am apucat de fumat de 1luna si ceva si,a inceput sa ma doara in gat dar nu asa tare,si inainte aveam o voce subtire,frumoasa de copil,de lasat m-am lasat, dar as vrea sa stiu ce pot lua pentru voce sa imi revina inapoi nu chiar in totalitate dar daca se poate ar fi ok, multumesc anticipathappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DarkRosse15 a răspuns:

Lasa-te de fumat daca nu vrei sa ti se ingroase vocea! Nu uita un lucru ca vocea ta este in schimbare la fel si inaltimea pana la 20 de ani vei creste asa ca fumatul iti va dauna in amandoua deoarece distruge calciul din oase si ingroasa vocea pentru ca iti intra fumu ala pe gat big grin, poti fuma dar incearca sa nu o fai excesiv. Dar cel mai bine ar fi sa te lasi.
Poate ai racit ca te doare gatu thinking
Take care!
Sper ca te-am ajutat!>:d

| DontGiveUp a răspuns (pentru DarkRosse15):

Deci,de lasat m-am lasat definitiv si,cred ca-i si un pic de raceala,dar tutunul este pe primul loc in problema, oare daca m-am lasat isi va revenii vocea cat de cat? Yep, it`ll help me a lot, Thank You, and u2 big grin

| DarkRosse15 a răspuns (pentru DontGiveUp):

Bea ceai, ia o pastila de gat sa-ti dispara durerea!winking
Nu uita sa-ti iei o esarfa/sal cand iesi pe afara pentru ca racesti numai decat pe vremea asta :-s.
Vocea ta este normal sa fie mai grosa fiindca esti baiat tongue, plus ca mai e si perioada aceea in care ti se schimba vocea.
Keep to calm! puppy dog eyes
Totul va fi bine! big hug love struck

| DontGiveUp a răspuns (pentru DarkRosse15):

Paii,da,dar sunt si cantareti si baieti care au voci subtirii, nu stiu cred ca de la raceala estebig grin, si iti multumesc pentru ajutorul tau:*, si daca ai id de mess lasa-mi-l si mie te rog sa mai vorbim(doar daca vreii) si am sa fac ce-ai spus, de cand beau ceai si pun esarf simt o schimbare + ca am lasat tigara def m,

| DarkRosse15 a răspuns (pentru DontGiveUp):

Ma bucur pentru tine big hug, si uite id meu: dark.rosse97 happy.

4 răspunsuri: