| XcrisSSx a întrebat:

Bună, TPU! Am 18 ani și de 3luni port aparat dentar fix.Am avut o extrație de premolar pe partea stângă. Nu trebuia și pe partea dreapta pentru a putea avea o mușcătura corecta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este musai regula asta. Am purtat si eu 3 ani aparat dentar, la mine procedeul a fost mai complicat, de genul 2 dinti fata, pentru ca iesisera unul peste altul + o masea. Deci mno, cazuri diferite, difera. Nu e musai, daca asa a scos medicul, inseamna ca stie el ce este mai bine. Calc perfect oricum, numai ca eu am fost prost si l-am dat jos, pe motivul rasetelor altor colegi, eram mai mic, faze de genul + o parte din "placuta care ramane pe sub dinti 6-7 luni dupa ce dai aparatul in sine jos, pentru a ramane dintii drepti, la un joc, prietena, a intrat direct cu "capul din gura mea", poc, si mi-a cazut. Iar de atunci s-a strambat cam urat partea de sus, dar o sa imi repun lunile urmatoare si acest aparat, ca sa mi se indrepte perfect.