| ChupyRo a întrebat:

am 18 ani, si nu mai stiu ce este cu mine, ma simt beat, pe alta planeta, sufar de anxietate si totul pare un vis, nu ma mai simt pe mine, merg zig zag, nu mai am putere, nu ma mai pot gandi la nimic, decat cum sa-mi revin din aceste stari, numai gandesc normal, simt ca o iau razna, creierul meu nu mai percepe realitatea nu stiu ce sa fac, cand ma trezesc dimineata ma gandesc daca mi-am revenit, cand nu ma mai gandesc parca totul devine normal intr-un fel, dar nu pot sa nu ma gandesc ma simt terminat atat fizic cat si pshic, totul a inceput acum 2 ani la o petrecere cand am baut ca porcu mult tare, cand m-am trezit m-am trezit confuz, ametit, mahmureala m-a tinut 1 saptamana si din aceea cauza am inceput sa am aceste simptome, am fost la medic, am facut analize de sange, am fost la oftalmolog, am facut encefalograma si chiar m-i-a iesit foarte bune, si nu mai stiam ce sa fac, sunt o fire amuzanta si am incerca sa nu ma mai gandesc si sa imi traiesc viata dar nu se poate, nu pot trai asa ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Cumpara-ti niste Magnerot, vreo 50 de pastile. Ia o saptamana cate doua pastile, de trei ori pe zi, apoi pana le termini, cate una de trei ori pe zi.

| ChupyRo explică (pentru Kaℓi):

Buna, imi explici si mie te rog frumos putin mai detaliat despre ce este vorba, ce reactii adverse au pastilele si pentru ce se folosesc. Multumesc!

| Kaℓi a răspuns (pentru ChupyRo):

Http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/magnerot-tablete_11628
Asta e prospectul.
Eu am luat la recomandarea medicului meu, dupa ce am facut analize si s-a constatat ca am Mg si Ca foarte mici. Pe langa asta, aveam si stari de oboseala nejustificate si o mare sensibilitate emotionala. Nu poti da mereu vina pe stres :) si dezechilibrele chimice din corpul nostru ne influenteaza starea fizica si psihica.

| ChupyRo explică (pentru Kaℓi):

Si c-am in cat timp ti-a trecut?

| Kaℓi a răspuns (pentru ChupyRo):

Dupa vreo doua zile m-am simtit mai energica si mai calma.
Iau cate o saptamana Magnerot la doua luni. Pe mine ma ajuta!

| OaieBlonda a răspuns:

Raspund și eu dupa 4 ani laughing La fel mi s-a intamplat si mie, am baut la o petrecere și tot ce s-a întamplat după ziua aceea mi se părea ireal. Ceea ce am avut se numeste depersonalizare/derealizare și a tinut 2 saptamani. Chiar sper ca esti ok acum

| CatalinaAdela a răspuns:

Du-te la un psiholog poate e pe baza psihica, iar daca te droghezi lasa-le ca si drogurile dau senzatia ce o descrii tu

| ChupyRo explică:

Imi este frica sa nu innebunesc, am tulburari de vorbire, imi simt capul greu, ma simt in depresie, nu ma mai interseaza nimic ce ma interesa, nu mai pot fi fericit, nu mai vad rostu, am o obsesie de cum sa-mi revin, imi este greu sa-mi amintesc ce am facut zilele trecute, ce ar trebui sa fac?