Cumpara-ti niste Magnerot, vreo 50 de pastile. Ia o saptamana cate doua pastile, de trei ori pe zi, apoi pana le termini, cate una de trei ori pe zi.
Http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/magnerot-tablete_11628
Asta e prospectul.
Eu am luat la recomandarea medicului meu, dupa ce am facut analize si s-a constatat ca am Mg si Ca foarte mici. Pe langa asta, aveam si stari de oboseala nejustificate si o mare sensibilitate emotionala. Nu poti da mereu vina pe stres :) si dezechilibrele chimice din corpul nostru ne influenteaza starea fizica si psihica.
Raspund și eu dupa 4 ani La fel mi s-a intamplat si mie, am baut la o petrecere și tot ce s-a întamplat după ziua aceea mi se părea ireal. Ceea ce am avut se numeste depersonalizare/derealizare și a tinut 2 saptamani. Chiar sper ca esti ok acum
Du-te la un psiholog poate e pe baza psihica, iar daca te droghezi lasa-le ca si drogurile dau senzatia ce o descrii tu
Imi este frica sa nu innebunesc, am tulburari de vorbire, imi simt capul greu, ma simt in depresie, nu ma mai interseaza nimic ce ma interesa, nu mai pot fi fericit, nu mai vad rostu, am o obsesie de cum sa-mi revin, imi este greu sa-mi amintesc ce am facut zilele trecute, ce ar trebui sa fac?