In cazul tau boala care iti afecteaza aparatul reproducator se numeste amenoree, adica lipsa mangerarii menstruale pe o perioada mai mare de 3 luni (cicluri menstruale medii). In cazul tau exista afectiuni de natura medicala la nivelul organelor care formeaza aparatul reproducator si/sau la nivelul a una sau a mai multe glande endocrine (tiroida, hipofiza (glanda pituitara), ovare, folicul ovarian, suprarenale, etc,) care regleaza nivelurile hormonale necesare si corespunzatoare, pentru ca activitatea hormonala din organism sa functioneze cat mai perfect.
In consecinta afectiunea care iti afecteaza organismul NU are absolut nicio legatura cu virginitatea, neinceperea vietii sexuale. Este indicat sa te prezinti la o noua consultatie ginecologica care sa fie efectuata de catre un alt medic obsterician-ginecolog.
Incearca sa intri in legatura cu utilizatoarea @Blackwoman27
(Rank 1.645) fiindca si ea s-a confruntat cu astfel de probleme. Multa sanatate!
Nu este boală. Este probabil o dereglare hormonală, un dezechilibru, legat de faptul că ești încă nedezvoltată.
Ar trebui sa ai si o alta opinie medicala. Schimba medicul ginecolog si vezi ce iti spune.
Fata mea poti sa ai boli cu transmitere sexuala si de la toaleta publica daca stai pe colac. nu trebuie neaparat sa intretii relatii sexuale.
iar eu te sfatuiesc sa te duci iar la ginecolog, dumnealui/ei iti sta la dispozitie cu orice informatie. ea stie sa iti dea un diagnostic, TPU nu e in stare!
In cazul tau boala care iti afecteaza aparatul reproducator se numeste amenoree, adica inexistenta sangerarii menstruale pe o perioada mai mare de 3 luni (cicluri menstruale medii). In cazul tau se poate aprecia ca cel mai probabil exista anumite afectiuni de natura medicala la nivelul organelor care formeaza aparatul reproducator si/sau afectiunile se situeaza la nivelul a una sau a mai multe glande endocrine (tiroida, hipofiza (glanda pituitara), ovare, folicul ovarian, suprarenale, etc,) care regleaza nivelurile hormonale necesare si corespunzatoare, pentru ca activitatea hormonala din organism sa functioneze cat mai perfect.
In consecinta afectiunea care afecteaza organismul si provoaca amenoreea secundara in cazul tau, NU are nicio legatura cu virginitatea si/sau neinceperea vietii sexuale. Este indicat sa te prezinti la o noua consultatie ginecologica, dar aceasta sa fie efectuata in alta unitate medicala si mai ales de un alt medic specialist obsterician-ginecolog
Incearca sa intri in legatura cu utilizatoarea @Blackwoman27
(Rank 1.645) fiindca si ea s-a confruntat cu astfel de probleme. Multa sanatate!