| AmiraGodan a întrebat:

Am 20 ani. Pe la varsta de 3-4 ani, imi amintesc ca am fost cu sora mea la o casa pe care o aveau bunicii mei( locuiau mai rar in ea). Atunci, ma pusesem in pat sa dorm. Am stins lumina, era liniste si asteptam sa adorm. Dintr-o data am inceput sa aud in mintea mea (cred) multe voci. Era ca si cum ar fi 100 de oameni vorbind in acelasi timp(femei,barbati, copii). Nu intelegeam nimic din ceea ce auzeam. Dar ma deranjau. Cred ca am auzit asa timp de vreo 15 minute pana am adormit. Si a doua oara mi s-a intamplat pe la 17 ani. Era ziua, stateam in pat, liniste in jurul meu si am auzit din nou aceleasi voci timp de vreo 5 minute. Si..cat am fost mai mica pana la 14-15 ani am avut mereu vise urate( de multe ori visam taur negru, caine, lup, berbec, doar negri si care vroiau sa-mi faca rau. Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Du-te mai des la biserica sau la un psiholog

| lpavel a răspuns:

La fel ca si tine am avut si eu vise urate cand eram copil, mai ales cel cu taurul negru... dar odata ce m-am maturizat (aproximativ de la 18-19 ani nu am mai visat niciodata) si am ajuns la concluzia ca totul pleca din mintea mea, eram mai fricos asa de obicei, mi-era tare frica in intuneric, poate se datora si multelor filme de groaza dupa care eram si sunt si acum disperat, diferenta e ca acum ma uit altfel la ele nu mai imi e frica... big grin
Oricum eu cred ca totul pleaca de la tine, odata ce iti vei ocupa mintea cu altceva nu vei mai visa sau auzi nimic! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Incearca sa faci o consiliere psihologica, te va ajuta mult sa stii.
Si sa te pui pe genunchi sa te rogi inainte de culcare.
Te pup!

| CristinaMariaGG a răspuns:

Sa nu asculti prostiile astea cu "du-te la biserica" nu are nici o legatura. cel mai bine te va ajuta un psiholog. Depinde de ce fel de copilarie ai avut. vise urate are toata lumea si eu am visat caini si lupi de multe ori dar nu mi s-a parut ceva asa grav.

| AndyMkd a răspuns:

Ca esti nebuna

| Comediantul a răspuns (pentru AndyMkd):

Asta sigur a ajutat-o pe saraca fata...

| Summer4ever a răspuns:

Sunt frici de-ale tale, mai profunde sau simple. Incearca sa vorbesti cu un psiholog. O sa te ajute.happy

| LadyMary a răspuns:

Ar trebui sa ai in camera ta doar pereti goi si albi+ce este de invatat la scoala