La fel ca si tine am avut si eu vise urate cand eram copil, mai ales cel cu taurul negru... dar odata ce m-am maturizat (aproximativ de la 18-19 ani nu am mai visat niciodata) si am ajuns la concluzia ca totul pleca din mintea mea, eram mai fricos asa de obicei, mi-era tare frica in intuneric, poate se datora si multelor filme de groaza dupa care eram si sunt si acum disperat, diferenta e ca acum ma uit altfel la ele nu mai imi e frica...
Oricum eu cred ca totul pleaca de la tine, odata ce iti vei ocupa mintea cu altceva nu vei mai visa sau auzi nimic! Bafta!
Sa nu asculti prostiile astea cu "du-te la biserica" nu are nici o legatura. cel mai bine te va ajuta un psiholog. Depinde de ce fel de copilarie ai avut. vise urate are toata lumea si eu am visat caini si lupi de multe ori dar nu mi s-a parut ceva asa grav.
Asta sigur a ajutat-o pe saraca fata...
Sunt frici de-ale tale, mai profunde sau simple. Incearca sa vorbesti cu un psiholog. O sa te ajute.
Ar trebui sa ai in camera ta doar pereti goi si albi+ce este de invatat la scoala