Pai normal ca nu faci nimic daca nu te duci sa rezolvi problema. Te duci la psiholog, e cel mai avizat si rapid ajutor. De ce ar face misto de tine? Crezi ca esti singurul in situatia asta? Vede oameni ca tine zilnic, nu-i o noutate, + ca e spre interesul lui sa se poarte bine cu tine ca altfel te duci la altul. Si daca se poarta naspa, luam si varianta asta, mare chestie, il schimbi cum faci cu orice medic nepriceput.
Ai anxietate socială. Nu e bai. Se trateaza cu anxiolitice. Tristețea persistenta se numeste depresie. Cu tratament, ti se va îmbunătăți dispoziția.
Eşti bun, eşti atât de bun cât vrei, totul pleacă din tine... Până la o anumită vârstă am fost exact ca tine, dar m-am înscris într-o organizaţie de tineret şi încet încet am început să cunosc oameni, si să socialez... din ce oraş eşti? Ai citi şi studiat destul a venit vremea să cunoşti oameni noi, să începi să spui cuvinte, vorbe cu timpul şi fraze şi chiar să faci şi glume. Te aştept pe Facebook-ul meu să povestim mai multe.
Nu, eu ziceam ca mi-e sa nu zica el psihologul ca imi bat eu joc de el pentru ca nu cooperez. Intr-un final am sa imi iau inima in dinti si, am sa merg la un psiholog pentru ca nu mai suport. Ai dreptate, multumesc mult!
anonim_4396 întreabă: