| Dedutza_8629 a întrebat:

TPU.
Am 35 kg, 14 ani, 1, 65.
Unele persoane imi spun ca m-am ingrasat, ca sunt grasa.
Voi ce ziceti? Mai trebuie sa slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Crissu3005 a răspuns:

Eu am 1, 61 si 47 de kilograme si pot afirma ca nu sunt grasalaughingnu te mai lua dupa ce spun altii.Nu esti grasa si sub nicio forma nu ar trebui sa slabesti.Nu te apuca de diete si tampenii ca iti poti crea foarte mari probleme de sanatate.

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dacă nu te cunoaștem nu avem cum să știm cât ești tu de grăsuță sau de slăbuță.
Poți calcula și singură: http://calorii.slabute.ro/calculator-greutate-ideala-copii.html
Multă baftă!

| Dismally a răspuns:

Asta e o gluma sau ce? Cum sa fii grasa la 35 kg? happy Prea slaba poate.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești subponderală, de unde grasă?
Pa, pa.

| Nucreeed a răspuns:

Sigur ai 1, 65? 35 kg e prea putin pentru inaltimea ta.

| david1234567890 a răspuns:

Nu mai trebuie să slăbești, greutatea e normală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deinde de corpul tau insa... cum sa slabesti mai mult de atat la 14 ani nu crez ca e cam exagerat? o.o nu te lua dupa gura lumiiwinking asa am patit si eu.

| c0ton a răspuns:

Nu esti grasa. Uni zic asa ca nu au ce face ca is invidioasce sau nu vad prea bin

| PedoBarbie a răspuns:

Eşti chiar slabă. De unde grasă. Ar trebuii să ai maxim 54 de kg.

| maria999 a răspuns:

Eu am 14 ani, 42 de kg si 1.60n si sunt super slaba, iar tu vrei sa slabesti la 1, 65 si 35 de kg.Ar trebui sa ai la inaltimea ta aproximativ 45-50 de kg.

| mona a răspuns:

Esti foarte slaba, mai ingrasa-te

| Aηdяєєa a răspuns:

Sigur ca nu. Ce slaba esti :o poti sa manaci orice big grin