Mananca cu mai putina paine si cartofi. Fara carne grasa si carnea de pasare fara pielita. Nu bea sucuri si bauturi carbogazoase. Ciocolata= 1 tableta pe luna. Alte dulciuri mai rar. Nu manca fructe dupa-amiaza. Manaca multe legume si lactate fara grasimi. Fara sare si cu apa multa. Sportul este printre ingrediente. Zilnic macar o ora.
Am slabit 14 kilgrame in 17 zile facand asta : mancam dimineata 1, 2 felii de paine prajita cu..pate de exemplu,sau chiar unt si dulceata :),dupa amiaza mananci o ciorbita buna, sau chiar o friptura dar nu in exces, si cu cat mai putina paine, daca se poate chiar deloc, si..intradevar dupa ora 18, ar trebui sa consumi doar apa :). primele 2, 3 zile e mai greu k iti vine sa tot mergi la frigider sa rontzai ceva.dar daca te abtii...si faci si cel putin 15-30 de minute de alergare seara..ar trebui sa dea rezultate :) la mine a mers, si in plus faceam si exercitiul acesta dupa ce alergam : http://www.youtube.com/watch?v=Qy4veWr0Cq8. la mine a functionat, sincer :) sper sa te ajute si pe tine :) o seara faina.
Vorbesti serios? 14 kg? 14? in doar atat de puti timp? wow. ori i esti speciala. ori e ceva dubios
Nu e nimic dubios te asigur! Depinde de organismui fiecaruia banuiesc..Eu chiar asta am facut de la 89 de kilograme am ajuns la 75 eu faceam alergare 30 de min neintrerupt seara . si pe urma exercitiul ..si cu mancarea. exact cum ti-am scris mai mult..primele zile sunt mai grele..Numai bine! eu nu cersesc funde aici ) ti-am povestit doar experienta mea.
Pai atunci iti multumesc pentru marturisire, te respect pentru asta si tine-o tot asa
Cel mai bine este sa nu mananci dupa ora 18:00 si incearca sa mananci putin si des. Funda? Eu zic ca functioneaza