| EmilTraian95 a întrebat:

Buna TPU am abces dentar de vreo saptamana si am fost la stomatolog de doua ori si mi-a dat o reteta de antibiotice apoi mi-a facut o taietura cu bisturiul sa dreneze infectia si tot am acea umflatura, ce sa fac? ma doare de mor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Este necesar sa dezinfectezi gingia si zona respectiva cu tinctura de propolis ori cu Bitter suedez, folosindu-te de un betisor pentru ureche, pe care-l inmoi in tinctura si ungi zona respectiva de cateva ori pe zi.
Tot pentru dezinfectare, dupa ce mananci, sa-ti clatesti gura cu un ceai concentrat din: coada soricelului, cimbrisor, cimbru de gradina si musetel. Faci un amestec, din parti egale, din aceste plante si apoi pui o lingura de plante la 250 ml apa clocotita. Lasi sa se infuzeze 20 de minute si apoi, cand devine caldut, faci gargara, te va ajuta cu certitudine, este reteta folosita de mine si cu bune rezultate.
Un gand bun si multa sanatate.