| Bubble13 a întrebat:

TPU! Am acesta intrebare adresata fetelor...straight face...de ceva vreme am o scurgere maronie care are un miros neplacut chiar si dupa ce fac dus(fac 2-3 dusuri pe zi) si este abundenta dupa ciclu. Ce credeti ca poate fi? Mentionez ca am 13 ani si ca am menstruatie de aproape 2 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie genitala, posibil data de un abuz de antibiotice. Trebuie sa mergi, impreuna cu mama ta, la un ginecolog sa-ti recolteze din acea secretie pentru analize in urma carora sa stabileasca un tratament corect.

| blackfox a răspuns:

Atata timp cat igiena exista dar totusi se simte un miros neplacut e probabil sa fie o infectie.Mai bine te duci la un control ginecologic. Poate sa nu fie nimic grav asa ca nu te speria, dar controlul trebuie facut.Sanatate

| Anonim203 a răspuns:

Buna.Este foarte posibil sa fie o infectie genitala.Te sfatuiesc sa consulti vb cu mama ta si sa consulti un medic.
Succes!

| Flory45 a răspuns:

Cel mai bine intreab-o p mama ta!