Din pacate tratamentele naturiste nu trateaza in general, darmite asa probleme.
Doar la peste 35 anisori se pune problema de a renunta la fumat daca iei anticonceptionale pentru ca exista risc mare de tromboza si altele mai ales daca ai avut in familie.
E o idee buna sa slabesti 8-10 kg pentru a fi normoponderala.
Nu sunt femeie sa iti raspund corespunzator,.dar, din relatia care am avut-o cu fosta, ce stiu eu este asa:
Nu lua anticoncep...decat daca nu vroia sa ramana gravida, atata tot!
Nu iau anticoncepționale ca să nu raman însărcinată. De la sindromul meu + faptul că am uterul retrovers am șanse foarte slabe sa raman însărcinată. Eu imi doresc doar să am menstruatie in fiecare lună
Anticoncepțioanelele te reglează oarecum hormonal și îți induc o menstruatie pe fiecare lună. Au multe alte beneficii precum elimină durerile menstruale si acneea. Însă eu nu m-am confruntat niciodată cu aceste probleme.
Bine că e fosta, că era foarte posibil sa te fi trezit cu un bebe, anticoncepționale sunt medicamente care reglează ciclul hormonal nu prezervative, daca le ei aiurea după capul tău când ai chef nu au nici un efect. Asta că să știi pe viitor pentru actuale.
Renunta la fumat cel mai bine, trateaza-ti problema ginecologica si fa-ti un control pentru kilogramele in plus.
Kilogramele mele in plus sunt date de sindromul meu, problema mea ginecologică este de fapt una hormonală la care nu exista tratament Poți doar să o ții sub control oarecum.
Există tratament pentru ovare micropolichistice, doar pilulele cu hormoni combinați. Toate suntem predispuse la chisturi.
Ce iau eu contine gestoden si etinilestradiol.
Atâta timp cât îți reduc chisturile, combinația cu acești hormoni e compatibila metabolismului tău.
Nu te juca cu sănătatea ta, daca chiar trebuie renunță la fumat, naturismele sunt bune ca suplimente dar nu pentru a regla sau trata, poți încerca ulei de primula, dar că adjuvant nu tratament.
anonim_4396 întreabă: