| shifting a întrebat:

Buna TPU am ajuns la capatul disperarii nu stiu cum sa mai scap de matreata sad. Sunt foarte stresat din cauza ei. Am incercat toate felurile de sampoane si alte remedii si pana la urma am apelat la farmacie si mi-am luat un sampon medicinal. Intre timp l-am folosit cam vreo 2 saptamani iar problema s-a agravat si mai tare. Am matreata de la o varsta foarte frageda, de pe la 5 ani dar pe atunci aveam foarte putin sad. In timp ce am inaintat cu varsta matreata s-a facut din ce in ce mai deasa acum in prezent am 14 ani si ceva dar matreata este mult prea exagerata credeti-ma nu stiu ce sa fac in plus ca mai am si alte defecte:
1) circulatia sangelui foarte proasta am mainile si picioarele foarte reci
2) cateodata mai vad si in ceata cu ochii dar mai rar
Aceste lucruri imi strica viata nu stiu ce sa ma mai fac va rog daca stiti unde s-a apelez sunt foarte suparat din cauza acestor lucruri v-a multumesc. sad sad sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 78buc a răspuns:

Mergi la medic o sa-ti deie remedii bune

2 răspunsuri:
| VladArtilerieGrea a răspuns:

Hm... pai din ce spui tu nu e de la matreata, poti sa ai o boala a creierului, poate ai meningita, nu stiu, du-te la doctor! Ca sa scapi de matreata, poti folosi sampon anti matreata... happy

| anonimg a răspuns:

Fizic, foloseste sampon anti-matreata. Scalpul(pielea capului) trebuie frecat bine in timpul spalarii; spala-te de doua ori pe cap la fiecare spalare. http://www.headandshoulders.ro/......index.jspx

Psihic, cauta sa nu mai fii stresat. In general din pricina stresului oamenii fac matreata si le cad parul. Orice problema si orice grija trebuie adusa inaintea lui Dumnezeu si lasata la picioarele Lui pentru ca El sa o rezolve.