| MayaBlack13 a întrebat:

Bună, TPU!
Am aproape 12 ani si de când am venit în Germania m-am îngrășat foarte mult! In România aveam o greutate foarte sănătoasă,eram slabă si foarte sportivă,poate de acolo veneau si gândurile pozitive, însă de când am venit în Germania am intrat într-o depresie,nu îmi place absolut nimic la mine,am burtă,picioare grase, mâini grase, totul la mine este gras. De câte ori încerc să vorbesc cu mama, nici nu mă mai ascultă pentru că este obosita de complexele mele. De ceva timp am observat cum vergeturile își fac apariția, m-am întristat foarte mult si acum când mă uit la ele sunt mai tristă. Știu că nu este încă vârsta să judec felul în care arăt sau vârsta în care să dau multa importanță acestor chestii, dar pe mine mă înnebunește că eu sunt singura copilă de vârsta asta cu vergeturi.
Probabil ce voi spune acum vă va amuza însă de 2 zile am inceput să fac "exerciții" cu sticle de apa. Le ridic ca pe niște greutăți, sperând să mi se ducă grăsimea si să apară niște "mușchi". Aveți vreun sfat pentru mine? Un sfat care îmi poate schimba mentalitatea sau un sfat care mă poate ajuta cu greutatea mea sau cu vergeturile mele? Exact cum am spus. Mama nu mă mai ascultă așa că voi sunteți cam ultima mea varianta.
Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| qieiqpalz a răspuns:

Mentalitatea o poti schimba cand te uiti la clipuri pe yt in care si altii oameni au slabit, nu ai cum sa slabesti fara deficit caloric adica sa mananci mai putine calori decat corpul tau are nevoie iti poti descarca my fitness pall si te va ajuta foarte mult lasa exercitiile de genu descarca tot de pe magazin play"transformare in 30 de zile " si incepi cu prima daca ti se pare prea usor a 2 a zi o treci pe a 2 a varianta care e mai obositoare si tot asa

| ChrisAK47 a răspuns:

Totul este despre nutritie...