Nu ti se va intampla nimic daca porti sutien de acum.Ba chiar este indicat sa-l porti cand faci sport sau cand alergi, doar ai grija sa-ti iei unul de buna calitate si o masura potrivita.Desi un sutien obisnuit nu face rau sanilor, unul cu push-up nu este bun.Nu ti-as recomanda sa porti push-up decat la ocazii speciale, deoarece mentine sanii intr-o pozitie incomfortabila si poate bloca circulatia sangelui.Lasand la o parte efectele fizice, faptul ca vrei ca sanii tai sa para mai mari arata o nesiguranta.Adica ar trebui a te simti bine naturala, fiecare fata este frumoasa in felul ei, siu ca ai auzit asta tot timpul dar nu ar trebui sa depinzi de un anumit articol vestimentar sau machiaj pentru a te simti increzatoare.
Sanii nu se lasa de la sutien, ci de la lipsa de exercitiu fizic care sa mentinta tonusul pectoralilor. La varsta ta ar fi vulgar sa porti push-up, tie iti trebuie doar un sutien sau o bustiera care sa iti sustina sanii ca sa nu arate urat.
Mama are dreptate. Dacă acum porţi sutien la 30, 35 ani, ce mai porţi.Acum când sunt tari şi fermi, naturali îi porţi în ŢÂŢAR, este păcat.
Nu, sutienul nu face sa se lase sanii. Dar nu are rost sa porti sutien la varsta ta, daca nu are ce sa sustina.
La 12 ani iti doresti sa porti sutien doar ca sa iti scoti sanii in evidenta? E normal ca mama ta sa fie impotriva, esti inca un copil. Ia lucrurile pe rand: acum traieste-ti copilaria si lasa preocuparile legate de aspectul sexy pentru mai tarziu, dupa pubertate. La varsta potrivita poate ca nici nu vei avea nevoie de sutien cu push-up.
Sânii se lasă oricum, indiferent dacă porți sau nu sutien. Există exerciții fizice pentru a-i menține fermi. http://cum-sa-slabesti.savy.ro/exercitii-pentru-sani-mai-fermi/
Eu nu sunt de acord cu maică-ta, dacă ești suficient de dezvoltată de ce să ți se vadă sfârcurile prin bluză? Mi se pare aiurea.
Inca nu este bine sa porti sutien dar avand in vedere ca ai un bust destul de mare si ti se vad sanii prin tricouri bluze poti purta doar cand mergi la scoala sau in oras, fetele poarta mai tarziu sutien tocmai din cauza asta ca daca nu poarte li se lasa sanii, push-upul iti face sanii sa para mai mari si tii ridica in sus.
Daca acum vei purta sutien intr-adevar sanii ti se vor lasa si iti spun din propria experienta mai bine poarta bustiera. Organismul tau este inca in dezvoltare.
Depinde eu nu cred ca ti se vor lasa dar nu trebiue sa porti permanent
User252426 întreabă: