| Alexandraaaaaaaaxdd123 a întrebat:

Buna TPU am aproape 13 ani si mi-a venit ciclu prima data in aprilie iar a doua menstra mi-a venit in iulie. ceaiul de coada calului imi poate regla ciclu? vreau sa-mi vina si mie odata e luna chiar daca e normal sa-mi vina o data la 3-4 luni

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.

Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.

Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.

NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.

"Tratamentul" cu diverse ceaiuri NU are efect în primii 2-3 ani de CM şi este eficient doar DUPĂ 16 anişori!

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Asa e la inceput pana ti se regleaza.
Eu nici dupa 7 ani de zile nu mi s-a reglat calumea asa.
Mie mi s-a recomandat ceai de cretisoara sau de urzica de cineva de aici caria ii multumesc mult si pot spune ca nu mai am chiar asa mari probleme, poti incerca.
Te pup!

| andrw1929 a răspuns:

La fete asa se intampla... poti incerca ceaiul!

| RoxanaGhost a răspuns:

Şi mie mi s-o întâmplat când am avut prima dată, du-te la doctorul ginecolog şi întreabă-l mai multe detalii big grin

| alexuta13pe a răspuns:

Da-mi id tau si vb acolo mai multe happy

| alexuta13pe a răspuns:

Da-mi id tau si vb acolo mai multe happy