| AnaAnn98 a întrebat:

Am aproape 15 ani si am platfus. Cand eram mica mama punea sa port talonete dar ma incomodau si nu le-am purtat. Stiu ca la unii adidasi era o "bombatura" in partea in care eu nu am. Acum mai pot face ceva?( Inafara de operatie ). Mama spune ca nu, ca deja osul meu este format. As vrea sa stiu si parerea voastra sad. Multumesc anticipat, funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, nu mai ai ce face acum. Discuta cu un ortoped, dar nici operatia nu te va ajuta prea tare. Noroc ca nu vei suferi decat dureri, dar iti vei putea folosi picioarele. E vina mamei tale care a fost atat de inconstienta incat sa nu aiba grija de tine deloc in copilarie. Din pacate prostia ei de atunci te va afecta pe tine definitiv.

| Oana92 a răspuns:

Nu ai ce sa faci. Si eu am platfus desi port de ani de zile taloneti. Din pacate din cauza greutatii problema s-a agravat si am dureri ingrozitoare de calcai. Am fost chiar zilele trecute la medic si mi-a zis ca nu am ce sa fac, sa iau calmante cand am dureri mari, sa imi pun burete sub calcaie, sa ma dau cu o crema si sa stau cat mai mult cu picioarele ridicate.

Oricum ar fi foarte bine daca ai purta macar acum talonetii, in 2-3 saptamani o sa te obisnuiesti cu ei si crede-ma ca o sa fie mai usor mai tarziuhappy

| greyhound a răspuns:

Si eu am platfus si nu e o asa mare problema.
Vinerea trecuta am mers 10km pe jos si mai rau ma dureau genunchii si degetele (din cauza tenisilor) decat talpa (si am 26 ani)