anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 16 ani si as vrea sa ma apuc de un sport, am ales atletismul dar aud, observ ca toate femeile practicante ale acestui sport au corp de barbat, plin de muschi, fara talie si sani.Este adevarat? Daca da, stiti vreun sport ce modeleaza corpul, excluzand aerobicul si dansul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SaraJ a răspuns:

Pilates, yoga... si chestii facute la sala, presupun

| DiavoloMarian a răspuns:

Atletismul nu te poate afecta incat sa iti faca un corp de barbat happy. nu ai sa pierzi sanii sau talia pe care o ai. din contra iti arde caloriile, este un bun remediu de a slabi.

| Kyrie a răspuns:

Exercitiile de baza sunt singurele...

Fara sala si fara aerobic, poate dans (am exclus aerobicul deoarece este o iroseala completa de timp)

Fa multe flotari (cresc sanii, forta si definesc musculatura, creste extrem de putin musculatura de la asa ceva
Fa abdomene pentru un abdomen plat (nu o sa te trezesti cu muschi daca faci 2-3 luni de abdomene, il definesti mai degraba) si alearga mult
Fa fandari si stretching pentru flexibilitate, informeaza-te pe internet o sa aflii despre asa ceva

Mananca de 2 sau de 3 ori zilnic (poti sa mananci si dulciuri da mai rar asa, mai poti sa iei si niste gustari dar nu sa te indopi), astea sunt pentru mentinere si definire, nu te lua dupa astia cu manaca de 6 ori zilnic sau numai stiu eu ce, limiteaza-te si tu la resurse mai minime, ti-am fost de ajutor?

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Eu fac atletism, intr-adevar daca muncesti mult vei face acele patratele.
Deoarece la incalzire te pune sa faci foarte multe abdomene.Partea cu sanii nu este adevarata, depinde de tine. Daca e sa ai sani mari sau nu.
Dar sunt foarte multe atlete cunoscute care nu au patratele de barbati si alearga foarte bine.
Succes si o seara placuta! happy