anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca faci pietre la rinichi de la apa dela robinet, e adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Faci pietre daca nu bei suficienta apa, nu daca bei apa de la robinet.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu este adevarat, atat timp cat bei suficienta apa, iar asta inseamna minim 2 litri de apa pe zi.

| Ironwin a răspuns:

Apa cu continut mare de calcar favorizeaza nu garanteaza aparitia "pietrelor la rinichi", acum in functie de zona/orasul unde este montat robinetul riscul este mai mare sau mai mic. In orase ai posibilitatea sa verifici la compania de distributie a apei continutul de calcar si alte minerale. Afirmatia "ca faci pietre la rinichi de la apa de la robinet" este un pic exagerata.

| Aurora99 a răspuns:

Bei bere si trece

| grandebgd a răspuns:

Din cate stiu eu si am citit si auzit faci si nu ar fi bine sa faci ca dupa apar complicatii.

| anonim_4396 explică (pentru grandebgd):

Ce complicati?

| DovleacTurbat a răspuns (pentru grandebgd):

Beau de 3 ani zilnic intre 3l iarna si pana la 5l vara doar de robinet si n-am nici pe dracu.

Întrebări similare