| chocotoff a întrebat:

BUNA TPU :*! Am auzit ca pentru tratarea nodulilor de la san se poate folosi o solutie alcatuita din sare iodata si apa. Stie cineva mai exact cum se prepara?thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu consultă medicul, nu te mai lua după lume!
Nodulii pot avea cauză hormonală, etc.
Fă un ecograf la sân, tomografie și tratament de specialitate.
Multă sănătate.
La mulți ani!
Pa, pa.

| Lapusneanu a răspuns:

Unde ai auzit asta? la coltul carei uliti? posteaza te rog link-ul!

Pentru inceput orice nodul trebuie investigat pentru a vedea daca e sau nu canceros, deci trebuie sa mergi la doctor. Daca nu e si nu te deranjeaza nu il tratezi cu nimic.

| radupopa a răspuns:

Stiu eu dar mai bine te duci la doctor, pentru ca mie mai rau imi inrautatise situatia.Noroc.Primesc funda pentru ca sunt singuru care raspunse?happy

| InQ a răspuns:

Din cate stiu eu poti sa bagi intr-o soseta sare iodata si apa si las-o putin pe foc...sa fie soseta legata, dupa care o lasi putin sa se raceasca si poti sa tio pui pe san.