| Mirutzaaaa a întrebat:

am auzit de la o prietena o metoda cam 'ciudata' de slabit..adica de scapat de cm in plus din jurul taliei... ceva de genu : ca daca iti pui ciolofan in jurul taliei si il ti cateva ore transpiri si scapi...Este adevarat?happy Daca da spuneti-mi cumhappy Dau funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Da, e adevarat si o poti pune nu numai pe talie, dar si pe alte zone ale corpului. E vorba despre folie alimentara (aia care se pune si pe alimente inainte de a le baga in frigider) sau alt tip de folie la sul. Te dai cu o crema anticelulitica, te infasori in folie, apoi faci miscare (pe bicicleta, sari coarda, alergi etc.) cam 30 min-1 ora. In felul asta transpiri foarte mult, pierzi centimetri si implicit slabesti.

| Empathizer a răspuns (pentru raluk27):

Asa este. Meriti funda.

| silviu08 a răspuns (pentru raluk27):

NU e adevarat. Daca transpiri nu inseamna ca pierzi din grasime. Transpiratia inseamna doar apa. Daca pui tampenia aia pe tine si te deshidratezi, ce-i drept vei pierde cateva kg dar de APA, nu grasime. NU VEI SLABI DELOC.

| raluk27 a răspuns (pentru silviu08):

Draga Silviu, cand o sa ai celulita pe tine atunci mai vorbim.

Fac sport si mananc bine. Nu-mi fac probleme. Te rog sa citesti articolul asta:
http://www.unica.ro/......-6298.html

Daca celulita se prezinta ca niste noduri formate, din grasimi, apa si toxine, care crezi ca e cel mai bun mod de a elimina apa retinuta si toxinele, daca nu prin transpiratie?

Ea nu a specificat ca vrea sa scape de celulita, ci de grasime.

Da,tu ai sarit cand ai auzit de procedeul in sine, adica aplicarea foliei. In context era vorba despre grasimea de pe diferite parti ale corpului, deci si cea din partea inferioara, care grasime din partea inferioara se numeste la noi femeile, celulita.

Orice ar fi, raman la ideea mea. Daca vrei sa slabesti si sa-ti faci un corp frumos, cel mai bun aliat al tau este alimentia(si sportul) si nu o folie.

9 răspunsuri:
| StiuCeSpun a răspuns:

Http://lectiidesanatate.blogspot.ro/......e-ale.html uite aici cum sa slabesti in anumite zone ale corpului