| MariaMaia879 a întrebat:

am avut 2 negi, unul pe gat si unul la subrat. Cel de pe gat mi-a cazut acum ceva timp, pentru ca tot il frecam zilnic si la un moment dat m-am trezit fara el, iar acum s-a intamplat la fel si cu cel ce la subrat, doar ca acesta s-a inrosit mai intai, eu facand o iritatie, m-am scarpinat si probabil din aceasta cauza s-a inrosit, apoi s-a aplatizat, aratand ca un gunoi, am dat usor cu degetul pe el de frica sa nu-l rup, dar s-a luat fara nicio durere laughing)). Nu pot sa ma duc la dermato pentru ca nu sunt in tara. Ma poate afecta cu ceva ruperea acestuia sau nu?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gheorghe699 a răspuns:

Nu,nu cred dar sa stii ca nu este indicat sa-i rupi sa-i indepartezi, este posibil sa reapara, asa ca ai grija, ignorai.

| Jannah a răspuns:

Eu am avut unul pe gat si s-a agatat si a trebuit sa ma opereze cu laserul. dupa operatie am facut analize pentru a vedea daca a fost cancerigen sau nu. refuz sa cred ca esti atat de inconstienta, treaba ta.

| MariaMaia879 explică (pentru Jannah):

A trecut o luna de cand s-a rupt cel de pe gat si cam o sapt de cand s-a rupt cel de la subrat, inca nu am patit nimic. Nu i am rupt intentionat, nici macar nu pot zice ca i am rupt, pentru ca ei au picat singuri. Dar multumesc de raspuns