| silvia71717152 a întrebat:

Bună TPU! Am avut de curând o răceală la ovare și am luat Cuminol. După acest tratament am prezentat simptomele unei candidoze vaginale și am folosit crema lomexin, însă cu cât folosesc această cremă, cu atât se agravează mâncărimile și în momentul în care îmi dau cu cremă simt arsuri și devin insuportabile. Țin să precizez că sunt virgină. Ce pot sa fac în legătură cu asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

O jumatate lingurita de bicarbonat la un pahar de apa de doua ori pe zi timp de doua saptamani.De asemenea te speli in zona intima cu apa cu bicarbonat si cu gel pentru zona aceea. La farmacie cumperi cea mai ieftina crema de galbenele fara parfum, eventual spui celor de la farmacie ca o cumperi pentru zona intima.
Nistatina este mai buna.
Nu te mai da cu Lomexinul daca iti face rau.
Multa sanatate ❤️

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda ❤️

4 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Candidoza trece și de la sine în câteva zile, încearcă doar să te abții să te scarpini și să te speli de 2, 3 ori pe zi cu apă simplă fără săpun fără nimic. Nici cremă nu mai folosi dacă mai rău te mănâncă.

| Cipi1212 a răspuns:

Poate că zona intimă are alergie la medicament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să dai cu clotrimazol şi să fii consecventă: https://comenzi.farmaciatei.ro/......sa-p300717

Senzația de arsură este de la alcoolul din cremă.