| Myfriend a întrebat:

Am avut mult timp cosuri pe fata. De o saptamana mi-au trecut, dar mi-au rams pe nas niste gaurele mici. Ce sa fac sa nu le mai am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UrsuletzMic a răspuns:

Poi mergi la un magazin de creme pentru ten... dace este prin zona si un magazin naturist si intrebi cu ce poti sa te dai pe fata.Sau cumpara o crema pentru ten...
Mult Succesc!
Fundita de rog...

3 răspunsuri:
| ioniliescu921 a răspuns:

Consumul excesiv de ciocolata iti dauneaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Singurele metode sigure de indepartare a petelor si urmelor lasate de acnee sunt :
microdermoabraziunea, phytopeelingul sau peelingul chimic.Primele doua se practica, cu succes in cabinetele cosmetice(bine dotate), iar cea de-a treia, tine de chirurgie plastica. Pe toata perioada tratamentului (indiferent de procedeu, se recomanda evitarea razelor solare si protejarea tenului cu creme si fond de ten cu protectie, mare solara (este de preferat, ca, oricare dintre cele trei sa fie facuta toamna sau primavara, cand ultravioletele nu sunt asa puternice). Orice creme, sau tratamente naturiste vei aplica, nu vei avea rezultatele obtinute de la cele trei procedee, enumerate mai sus. Iti recomand o consultatie la un dermatolog specializat in probleme estetice, care iti va indica procedura adecvata pentru problemele tenului tau.
Te pup!

| Azµre a răspuns:

Nu ai ce să le faci, așa vei rămâne cu ele.