| doareustreet a întrebat:

Buna TPU am avut o nunta zilele trecute si am baut foarte mult acum imi este foarte rau nu mai inteleg ce se intampla nu mai inteleg presoanele ce incearca sa imi spuna sunt ametit si vorbesc aiurea ca si cand nu as sti ce vorbesc ce am patit? cum sa imi revin? ps: au trecut cateva zile de atunci si tot rau ma simt imi este frica sa le zic parintilor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

O masa sanatoasa, un somn bun si multe fructe si mai ales mult apa sa te hidratezi... desi e putin probabil ca dupa cateva zile sa mai ai alcool in sange

2 răspunsuri:
| Alexandru_Grigoraş_1980 a răspuns:

Vaiiiii. Is curios cam cati ani ai. Recomandarea mea e sa faci un dus rece ca gheata si sa stai muult in pat! Dar ar fi bine sa le spui parintilor, pentru ca ei stiu mai bine. Decat sa traiesti cu minciuna in tine, mai bine le-ai spune...

| doareustreet explică (pentru Alexandru_Grigoraş_1980):

Am 17 si vreau sa imi revin cat mai rapid da ma simt foarte ciudat, oricum mersi!