| Lovelyrockgirl a întrebat:

Buna TPU!
Am avut o perioada cam stresanta la locul de munca si nu ma simt tocmai bine.
Simt ca mi se mareste tensiunea de la o mica cafea... nu am mai simtit asta niciodata.
Aveti idee ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DiannaDi a răspuns:

Fa sport, odihneste-te, meditează, gasesti pe Youtube o gramada de video-uri pentru meditație si eventual ia suplimente de magneziu. Sigur o sa fii ok

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

- elimina cafeaua macar pe o perioada de cateva saptamani
- mergi in pat la culcare foarte devreme 9 - 10 seara
- dormi 8-9 ore
- mananca sanatos, fara prajeli si fara dulciuri
- fa sport ca sa elimini starea de tensiune
- ori fa yoga sau meditatie
- priveste numai comedii, ca starea de iti schimbi involuntar starea in bine si sa razi, eliminand stresul
- asculta numai muzica vesela si
- danseaza, chiar si singura in casa

| haileewatson a răspuns:

Fa sport in fiecare zi, iesi la aer liber si mediteaza dimineata cand te trezesti. In functie de cauzele stresului de la munca poti vorbi cu seful tau ca ai nevoie de ajutor sau de cateva zile libere.

| mgtow a răspuns:

Un consult medical si un servici mai bun, nu te alarma ca locuri de munca sant destule

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mergi la un cardiolog, sau sa bei ceai verde în loc de cafea

| GambleR40792 a răspuns:

Nu am mai auzit asa ceva, cazuri in care sa ti se mareasca tensiunea cand faci abuz DA, dar ca tine, niciodata, cumva mai bei cola / pepsi dupa cafea?

| Nirvanaaa a răspuns:

Reduci cafeaua, dormi mai bine ( ca și somnul afectează) și când vezi ca prezintă o creștere bea un pahar de apa întreg.
Eventual mergi la un cardiolog dacă vezi ca nu îți trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca are legatura cu "cafeaua" ci ca doar asociezi tu. Este evident ca-ti iei liber pana iti revii, ai nevoie de pauza. (puneti unii niste intrebari, si primiti niste raspunusri... oamenii nu se mai pot odihni, sunt cu gandul la "speialistu rezolva totul, du-te acolo". Cred ca statul prea mult pe un site, iti afecteaza comportamentul si modul de gandire, mereu e o persoana sa dea aceleasi indicatii si ceilalti sunt doar copii care invata)

| Brizbriz a răspuns:

De cand bei cafea?
eu am baut ani buni, si acum, cand beau nu mai are nici un efect, nu ma mai trezeste, dar imi mareste tensiunea, chiar serios

soarta de KK0, acum la servici am cafea pe gratis, oricata vreau crying

| Mavni a răspuns:

1. Renunta la cafea. Ridica tensiunea.
2. Mergi la medic. Nu la cardiolog cum spun multi. Aici poate fi vorba de neurolog. Dar medicul de familie te va indruma corect.