| HOspeeOH a întrebat:

Buna TPU... Am avut pierce sub limba. in ata aceea... Si mi s.a rupt...nu mi.a curs sange nu nimic. doar ca este putin rupta... Se poate intampla ceva?...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Nu patesti nimic. Sunt cazuri in care frenul (pielita respectiva) este chiar taiata chirurgical happy

| jmekerashu a răspuns:

Nu se poate întâmpla nimic. Știu că e la modă să bagi tot felul de fiare în tine (sunt conștient de reacția ta, am trăit-o nu o dată pe propria piele))), dar când ajungi la o vârstă acest lucru ți se pare foarte stupid și lipsit de sens.
Nu am nici o putere și nici voie măcar să-ți dictez ceva, dar recomandarea mea e că pe viitor când îți pui următorul, alege o porțiune din corp care se află în exterior și mai sus de brâu. Sănătate! http://www.i-medic.ro/......cauzate-de