| zoomumba a întrebat:

Am baut recent dintr-o sticla de apa oferita de un coleg si dupa ce am baut am simtit ca sticla mirosea a alcool. L-am intrebat de unde a luat-o si a spus ca a gasit-o pe jos in parc. Intrebarea mea este: exista posibilitatea sa contactez anumite boli spre exsmplu herpes, afta etc? Repet sticla mirosea a alcool si era gasita in parc. A fost o gluma proasta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Comunity a răspuns:

Da exista tot posibilul si tot riscul sa contactezi boli, virusi, germeni sau infectii ale gurii mai ales din sticle gasite pe jos, aceste sunt cel mai des refolosite si foarte murdare mai ales daca si substanta este una pe care nu o stii trebuia sa nu iei din ea. Vezi ce se intampla in urmatoarele zile, daca e ceva trebuie sa mergi la doctor.

| zoomumba explică (pentru Comunity):

In sticla era apa, iar eu nu mi-am dat seama ca era gasita in parc decat dupa ce am simtit mirosul. Oricum multumesc pentru raspuns. Am fost ferm convinsa ca sticla era a colegului meu, deci nu m-am gandit nici o secunda ca nu ar fi

| Comunity a răspuns (pentru zoomumba):

Pe viitor trebuie sa ai mare grija.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.Poti contacta niste boli.Dar cum ai putut sa bei de la oricine si mai ales o sticla gasita in parc? Putea fi orice.Inconstienta!

| TrăieşteClipa a răspuns:

Asa iti faci anticorpi.Crezi ca la restaurante se dezinfecteaza farfuriile paharele asa cum trebuie.
Unul la o masa langa mine si-a muscat buza si era totul plin de sange.
Daca avea Sida cred ca o mai dadea la 50 de persoane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fereasca sfantul, da-l in judecata! Cine stie a carui aurolac era. Asta-i gluma? E bataie de joc. Vai de capul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, serios, eu l-as bate cu ranga in locul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc ai baut din sticla lui? Nimeni nu trebuie sa bea din sticla nimanui decat din cea a lui! Deci daca cineva mi-ar face asa ceva mie eu i-as scoate toti dintii, nu miar pasa ca m-as duce la puscarie, si cine se baga pateste la fel!

| Dintrebare a răspuns:

Stai linistit, nu o sa patesti nimic. Daca pana acum nu ai facut herpes, nici nu o sa mai faci. Ciudati colegi mai ai