| Bubble13 a întrebat:

am cam 1.61 si 13 ani cam cat voi mai creste? sunt scunda? ma voi apuca de handball, credeti ca o sa mai inalt? FUNDA pentru cel care imi rasp corect la toate intrebarile

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Da, eu cred ca o sa mai cresti! Mai ai timp. Poti creste pana pe la 16 ani.happy
Si daca te vei apuca de handball sansele sunt si mai mari ca sa te inalti.
Si nu esti chiar atat de scunda.Adica ai doar 13 ani! Eu am 1, 70 si am 15 ani.happy

| mefree2fly a răspuns:

Scunda? Eu am 16 ani si 1.60, tu esti cam prea inalta pentru varsta ta.o sa mai cresti vreo cativa cm daca faci handbal happy

| Wolfenstein a răspuns:

Dap vei mai creste pana la 18ani cam asa esi puti scunda pentru 13 ani sorry dap handball`ul te va inalta cevawinking dar nu preste noaptehee hee

| mihaamihaa98 a răspuns:

Buna! mie mi se pare ca esti inalta si eu am 13 ani dar deabiabia am 1, 53crying

| DeyuDeea a răspuns:

Buna! nu esti scunda esti foarte bine!
Poi daca te apuci de handball s-ar putea sa cresti inca 2-3-4 cm(asa s-a intamplat prietenei mele)!
Sa ai grija de tine! Bafta:*