| XxPufosheniaXx a întrebat:

Am cateva nelamuriri. Tin sa mentionez de la inceput ca am 14 ani si 6 luni. Mi-am facut analizele la sange si mi-a iesit in felul urmator: numele analizei VSH -rezultat 11 si la interval biologic de referinta scrie "10 la o ora"; trombocitocrit 0.285 si la interval biologic de referinta scrie 0.11-0.35; si ASLO -rezultat 400 iar la interval biologic de referinta scrie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Stiu ca aslo trebuie sa fie 200, ce e peste nu e bine, insemna infectie in sange, in general este de la amigdale, restul nu stiu ce insemna, oricum pentru infectie trebuie sa faci moldamin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inseamna ca ai avut, candva, o infectie amigdaliana cu Streptococ hemolitic. Nu poti sti daca infectia este activa sau vindecata, ambele analize care o indica (ASLO şi vsh) trebuind urmarite in dinamica (adica trebuie sa repeti analizele dupa 6 luni si daca valorile vor fi mai mari vei face tratament cu penicilina, daca nu, nu)