| AndreeaRoman2019 a întrebat:

Buna TPU.Am câteva semne de la soare dar sunt puțin inestetice...ce imi recomandați sa fac sa dispară, chiar dacă nu de tot dar măcar putin(in afara sa ma duc la dermatolog)? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Sunt destule creme care ajuta la diminuarea petelor solare. Poti incerca marca The Ordinary. Pe site-ul farmaciei tei o sa le gasesti la un pret decent. Eu nu iti recomand sa incerci tratemente babesti care doar ti-ar agresa pielea. happy
Daca incerci un produs, sa-l testezi intai pe o mica portiune de pe mana, apoi pe o mica portiune de pe ten si daca este totul ok, il poti aplica pe tot tenul.

| 29mai a răspuns:

Zeama de lamaie – Aciditatea din sucul natural de lamaie are capacitatea de a decolora pielea patata. Intrucat este foarte acida, nu aplica zeama de lamaie pe pielea uscata ori arsa de soare.

Stoarce zeama de lamaie, inmoaie o discheta demachianta in ea, apoi foloseste discheta pe post de compresa. Dupa cateva minute, poti indeparta compresa cu zeama de lamaie. Repeta operatiunea zilnic, pret de o saptamana, iar petele cauzate de soare vor disparea complet