anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am citit biletul de trimitere de la doctorita mea, catre ginecologie si m-am speriat oarecum, scrie aici "rog consult si ecografie ovariana ". Partea cu ecografia, da doar pe burtica,ca la gravide, e oka, dar partea cu consultul n-am inteles-o! Cei care-ati mai fost pusi in situatii de genul, ia spuneti-mi si mie ce-mi mai face in afara de a-mi vedea burtica, ca eu sunt in ceata si n-as vrea sa ma duc acolo s-am surprize :O. Multumesc anticipat!:* dau si

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Ehhh da! crezi ca ginecologului ii pasa daca mai esti virgina sau nu? stai tu linistita, la cate vede zilnic, dupa consult deja devii istorie! si nici nu e treaba lui asta! el priveste totul din punct de vedere medical! asta e meseria lui!
asa ca nu te mai stresa si nu te mai agita degeaba!
multa sanatate iti doresc pupici happy

11 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Inseamna consult standard de ginecologie. Daca esti virgina se termina cu observatia zonei pubiene, daca nu, va include si un tuseu vaginal si un examen cu valve a colului uterin (partea tare din fundul vaginului).

| jessikz0r a răspuns (pentru gyzzard):

WTF, nu mai sunt! Pentru acnee trebuie sa-mi faca toate astea? Dumnezeule mare, doctorita mi-a spus ca doar se uita la burta sa vada daca am nu stiu ce chisturi, wtf wtf rolling on the floor):O

| gyzzard a răspuns (pentru jessikz0r):

Daca era vorba doar sa se uite la burta pentru celebrele chisturi ovariene, ar fi fost de ajuns ecografie abdominala.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Esti insarcinata?

| jessikz0r a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Nuuuuu, pentru acnee m-a trimis...

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru jessikz0r):

Da, dar acneea poate fi provocata de ovare polichistice! deci s-ar putea sa ai parte de un control vaginal prin care medicul poate simti denivelarile ovarelor cu degetele, sau o ecografie transvaginala! nu cred ca ai parte de eco-ul pentru gravidute! happy

Haiss Cristosele, si ma va intreba daca mai sunt virgina asa-i? laughing))

Nu te intreaba! isi da seama singur laughing....asa-i ca ti-au disparut cosurile? :p

Din contra, mi-au aparut mai multe rolling on the floor)) (m-am certat cu iubitul, adica ne-am despartit, si de o luna sunt in "stand by" sti cate mi-au iesit? nici nu pot iesi afara din casarolling on the floor) de asta m-a trimis si la ginecolog.WTFrolling on the floor))))

Nasol moment! atunci mergi pregatita pentru orice! big grin
daca stai sa te gandesti, indiferent cat de neplacut e consultul, este spre binele si spre folosul tau!
eu mi-am ales o femeie drept medic ginecolog si e ok! nu vei fi nici prima nici ultima pacienta! si eu merg doar cand sunt incoltita de imprejurari :p

Bine ca mama nu vrea sa vina cu mine, am sa merg cu o prietena care stie ca nu mai sunt sfanta, oh ce mi-as dori sa mai fiu acum, sa ma mandresc cu asta! dar nah, asta e, mersi oricum, te pup :*!

Ehhh da! crezi ca ginecologului ii pasa daca mai esti virgina sau nu? stai tu linistita, la cate vede zilnic, dupa consult deja devii istorie! si nici nu e treaba lui asta! el priveste totul din punct de vedere medical! asta e meseria lui!
asa ca nu te mai stresa si nu te mai agita degeaba!
multa sanatate iti doresc pupici happy