Ehhh da! crezi ca ginecologului ii pasa daca mai esti virgina sau nu? stai tu linistita, la cate vede zilnic, dupa consult deja devii istorie! si nici nu e treaba lui asta! el priveste totul din punct de vedere medical! asta e meseria lui!
asa ca nu te mai stresa si nu te mai agita degeaba!
multa sanatate iti doresc pupici
Inseamna consult standard de ginecologie. Daca esti virgina se termina cu observatia zonei pubiene, daca nu, va include si un tuseu vaginal si un examen cu valve a colului uterin (partea tare din fundul vaginului).
Nuuuuu, pentru acnee m-a trimis...
Da, dar acneea poate fi provocata de ovare polichistice! deci s-ar putea sa ai parte de un control vaginal prin care medicul poate simti denivelarile ovarelor cu degetele, sau o ecografie transvaginala! nu cred ca ai parte de eco-ul pentru gravidute!
Haiss Cristosele, si ma va intreba daca mai sunt virgina asa-i? ))
Nu te intreaba! isi da seama singur ....asa-i ca ti-au disparut cosurile? :p
Din contra, mi-au aparut mai multe )) (m-am certat cu iubitul, adica ne-am despartit, si de o luna sunt in "stand by" sti cate mi-au iesit? nici nu pot iesi afara din casa) de asta m-a trimis si la ginecolog.WTF))))
Nasol moment! atunci mergi pregatita pentru orice!
daca stai sa te gandesti, indiferent cat de neplacut e consultul, este spre binele si spre folosul tau!
eu mi-am ales o femeie drept medic ginecolog si e ok! nu vei fi nici prima nici ultima pacienta! si eu merg doar cand sunt incoltita de imprejurari :p
Bine ca mama nu vrea sa vina cu mine, am sa merg cu o prietena care stie ca nu mai sunt sfanta, oh ce mi-as dori sa mai fiu acum, sa ma mandresc cu asta! dar nah, asta e, mersi oricum, te pup :*!
Ehhh da! crezi ca ginecologului ii pasa daca mai esti virgina sau nu? stai tu linistita, la cate vede zilnic, dupa consult deja devii istorie! si nici nu e treaba lui asta! el priveste totul din punct de vedere medical! asta e meseria lui!
asa ca nu te mai stresa si nu te mai agita degeaba!
multa sanatate iti doresc pupici