Buna!
-nu le mai permite sa te zgarie!
-faptul care pare a fii cel mai deranjant, este durerea, usturimea provocata pe moment.
-nu te spala pe maini!
-foloseste mixtura mentolata!
-eu asta foloseam pentru zgarieturi si nu simteam nimic.
Multa sanatate!
De cele mai multe ori, zgârieturile sunt fine, uneori chiar abia vizibile. Atunci când zgârietura este superficială, este suficient să acoperi locul cu puţină vopsea specială pentru piele.
După ce vopseaua s-a uscat, vei vedea că a dispărut şi zgârietura. Este foarte important ca nuanţa vopselei să se potrivească perfect cu nuanţa obiectului din piele pe care doreşti să-l recondiţionezi.
Zgârieturile adânci sunt nu numai inestetice ci şi periculoase, pentru că în acel loc pielea se poate rupe. O metodă uşoară pentru a remedia aceste zgârieturi este folosirea unui kit de reparare.
Acesta conţine adeziv lichid într-o varietate de culori, autocolant pentru piele şi aplicator la cald. Aplică adezivul numai pe zgârietură folosind o scobitoare.
Alege apoi un autocolant din kitul de reparare cu un aspect similar pielii deteriorate şi aşează-l peste porţiunea ce trebuie reparată. Încălzeşte autocolantul folosind aplicatorul din kit pentru a permite adezivului să se îmbine cu suprafaţa pielii. Aşteaptă să se usuce complet, iar obiectul din piele va putea fi din nou folosit.