Trebuie sa asculti de sfaturile medicului, nu de ce spune o asistenta care nu are competenta si pregatirea sa-ti dea asemenea sfaturi.
Nu, dar cel mai important ar fi sa continui sa faci exercitii pentru spate. Nu stiu daca le faci sau nu, dar exercitiile musculaturii sunt foarte importante pentru mentinerea unei pozitii sanatoase a spatelui. Eventual, poti intreba doctorul, poti merge la un kinetoterapeut, iar in cel mai rau caz, cred ca poti gasi cate ceva pe internet.
În general, corsetul se poartă la o deviaţie mai mare de 30 de grade.
E bine să urmezi sfaturile medicului, dacă acesta este competent (am întâlnit mulţi care nu sunt). De unde eşti?
Nu tii se mai stramba nimic, am avut si eu corset pe care l-am luat in clasa a 9 si l-am tinut pana in a 12 mergeam cu el la liceu etc, corsetu e bine sa il portu 4 ore pe zi dar probabil l-ai purtat mai mult ) eu mai uitam si dormeam cu el asa ca fii linistita da-l jos la scoala daca nu te mai doare spatele e ok dar atentie sa il iei in afara scolii pentru ca esti in crestere si se poate deforma iar
Multumesc foarte mult pentru sfat ) Da, l-am purtat in acesti 2 ani aproape cu sfintenie : il dadeam jos cand imi faceam baie, cand mai ieseam pe afara sau vara cand era foarte cald( cred ca stii senzatia cand pur si simplu te coci si ti se fac rani /bube ). Multumesc inca o data pentru raspuns, multa sanatate! :*