| Fabb a întrebat:

am enterocolita de joi seara, cred ca azi e ultima zi dar acum ma simt mai bine ..cu toate ca sunt obosit sad De azi vreau sa ma apuc sa tin un regim.dar sa nu fie foarte strict as vrea sa stiu si eu ce mancare mai acceptabila as putea sa mananc. Marti aveam de gand sa ies in oras cu cineva. sa imi iau niste haine ..si aveam de gand sa mergem si la un fast food gen McDonalds, KFC d'astea si nu stiu ce as putea sa mananc de acolo sad am planificat plecarea asta de vreo 1 saptamana..si nu vreau sa ma duc si sa ma plimb pe acolo ca prostu.
Imi puteti spune ce pot sa mananc de acolo, sau sa nu imi iau nimic?
FUNDAA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PlfacT a răspuns:

Pai daca vrei ceva usor, ar fi buna o salata!
LA KFC: o salata VEGI 12 LEI
sau un coleslaw 5 lei (tot un fel de salata)
sai daca vrei sa manaci ceva mai consistent iti recomand:
un meniu twister:
Twister Classic/Fillet Bites + portie medie de cartofi prajiti si racoritoare Coca-Cola/Fanta/Sprite 0, 4L.

2 răspunsuri:
| mihaibos10 a răspuns:

Nu-ti lua nimic, mananca ceva sanatos gen legume sau fructe o zi sau doua si apoi poti manca ceva cum ar fi cartofi
prajiti.
Insanatosire grabnica