Trebuie sa te prezinti la Urgenta. Sa contate daca este necesar sa-ti fie administrata injectia antitetanos. In niciun caz NU este bine sa neglijezi o asemenea situatie.
Hmm o sa începi sa pui întrebări și tu o data la 3 zile dacă ești bolnava de tetanos ca unu' de pe aici.
Eu nu stiam ce e aia tetsnos pana am pus intrebarea.Acum ca pe bune m-am cam speriat cu tetanosul asta.
Il stiu pe ala care pune intrebari asa
Hm..anxietate,ipohindrie,tetsnos,mai stiu eu sarcina si cancerele..Acum am mai multe boli?
Mda..Eu zis ca nu prea trece încet, incet. Poate se agravează incet, încet.
La asta nu m-am gândit poate am si covid
Il iau de la spital
Whattt?
Acum imprejur la aia cu cuiul e movaliu, dar nu s-a umflat, ma cam doare cand îndoi piciorul, si nu aveam spirt cand m-am lovit si am dat cu parfum (ca contine acool) am facut bine?
Pai si ce sa zic! Am vrut sa zic, ai luat covid ce au facut? Unii nu au simtit, unii au simtit doar asa si asa putin, altii au ajuns in spital si si-au revenit, altii nu si-au mai revenit.
Da, si pafrumul are alcool, nu stiu daca toate.
Nu am niciun covid
A fost o gluma!
Ala are, am citit eu.E bine ca m-am dat? Sper sa nu fie ceva grav, m-am înțepat în cuie, țevi ruginite de multe ori si nu am pățit nimic
Ziceam la general.
Pai daca are acool e f bine. Alcool sa fie. E mai bun spirtul ca e mai pur, dar asta e. Si faza ca te-ai intepat si nu ai avut nimic, nu inseamna ca de fiecare data nu o sa ai nimic.
Stiu...
Da,e mai bun spirtul dar nu aveam atunci.La ingrediente scrie ca contine si alcool..Bine ca nu s-a umflat, rana e mica si incepe sa se închidă, dar tot ma doare putin, si s-a facut vanat pe lângă rana, acolo nu sa înroșit.m-am dat si cu o crema si parca a mai trecut din durere
Aaa.Ok
Eu sper sa treaca si părinții mei s-au înțepat în cuie de multe ori si nu su tetanos, dar na..Eu locuind la casa mai pățesc una, una
Vezi ca stafilococii au domiciliul în spital
What? Ce sunt aia? Pe bune ca nu stiu.
Pai sa te feresti, ca uneori de la inetaptura din asta se poate ajunge si la pierdere deget, nu o lua ca nu ai nimic doar ca n-ai avut pana acum.
La genunchi m-am lovit alaltăieri, azi nu prea ma mai doare acolo cand mișc piciorul.
Acum mă doare spatele ce sa mai am? Sa trec pe lista de simptomele sarcinii si durere de spate...
Si nu s-a umflat acolo, s-au umflat picioare cu totul mi-se pare(De la sarcina, logic )...
Stai ma, parca denissa era cu sarcina, acu si tu?
Eu sunt Denisaaaa
Eu sunt Denisa in persoana.Care cred ca am diferite boli
Pai si unde e userul cu denisa?! L-ai schimbat? De ce n-ai ramas cu ala? E altul, sau doar l-ai schimbat pe ala in asta?
Mi-am schimbat numele din Denisa887 in asta, contul e acelasi
Aaha, bun.
Mdaaa...Dupa cum am mai zis: ma doare spatele si am picioarele umflate ( oare de la ce? De la sarcinaaa) ca altceva nu cred sa am, ba da:tetanos, cancer etc...Dar pentru problemele astea e logic ce am..Pe bune acum, si cand credeam ca ma mai liniștesc
Buna! Ai putea incerca sa iti dai cu spirt, rivanol, apa oxigenata sau chiar si baneocinul merge ca sa dezinfectezi rana, iar apoi te poti bandaja sau sa iti pui un plasture medical. Dar, eu tot te-as incuraja sa te duci la un medic pentru o expertiza medicala amanuntita si corecta fata de cea a unui om fara studii in domeniu, iar mai apoi acesta sa decida daca iti trebuie facut vaccinul antitetanos .
Am dat cu parfum
Cand eram mica mi-a intrat o trava ruginită in vena si nu am pățit nimic, a curs mult sânge