| AcidCuSange a întrebat:

TPU! Am facut glazura de prajituri [ingrediente: zahar, cacao, lapte si margarina] si trebuia fiarta mai intai. Dupa ce am fiert-o, nu am realizat ca arde, am uitat.Am bagat in gura si nu am mai putut ma ustura extrem de tare.Acum am in cerul gurii o buba care contine un lichid si imi e frica de ce ar putea fi, asa ca va intreb pe voi, in cazul in care ati mai patit.Thanx! Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Justmed a răspuns:

Este o vezicula ...asrsura de gradul 2... in 2-3 zile va trece.NU O SPARGE pentru ca doare foarte tare!

| AcidCuSange explică (pentru Justmed):

Nu a durutlaughing.Am spart-o din plictiseala si acum nu mai e asa neted ca inainte s-a luat pielita in care era lichidul si acum este jenant la atingere.

| Justmed a răspuns (pentru AcidCuSange):

Luandu-ne dupa ce scrie in cartiile de medicina ...ar fi trebuit sa doara laughing.ai avut noroc, odata sarta va trece mult mai repede... felicitariile mele laughing papa!

4 răspunsuri:
| Nedelcu_Simona_1992 a răspuns:

Poti sa mergi la farmacie si sa ceri glicerina boraxata, nu vindeca, dar amelioreaza durerea, este o arsura si va trece repede.

| andreutza33 a răspuns:

Pai nu prea ai ce face trebuie sa te duci la doctor