| andreea350dum a întrebat:

Bună TPU. Am făcut-o neprotejat mai mereu timp de aproape două săptămâni chiar din a treia zi de ciclu, ciclul ar trebui să-mi vină cam pe 27-29 cel târziu luna aceasta, nu ştiu dacă să mă gândesc la sarcină deoarece am şi Ovare Polichistice şi mă gândesc că nu pot rămâne deloc. De acum de 3 zile. Am avut mici dureri tip crampă în zona spatelui în jos deasupra fundului şi puţin în jona pelvisului de parcă îmi venea ciclul. Azi dimineață m-am trezit oarecum cu o stare de greață să-i zic aşa. Capul mă doare din când în când, am o durere apăsătoare pe frunte ca şi o presiune. Nu ştiu dacă am rămas, dar la cât timp vin primele simptome? Se poate să rămân dacă n-am ovulaţie şi am doar ovare polichistice? Tot în dimineaţa aceasta am observat o scurgere cam abundentă transparentă, subţire şi uşor elastică, chiar nu ştiu ce se întâmplă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Având ovare polichistice(dacă desigur ai fost diagnosticată), șansele să rămâi însărcinată scad, dar nu sunt zero.

Dacă erai sănătoasă șansele erau foarte mari, de ce nu te protejezi?

| Sophieka a răspuns:

Acum pentru ce ne mai scrii toate acestea cand ai facut-o neprotejat constienta fiind de o posibila sarcina?

Asuma-ti ce ti se intampla si asta e.

| Andreea202 a răspuns:

Din punctul meu de vedere cred ca astea sunt simptomele premenstruale. De obicei asa am și eu. Iar greața poate fi de la mâncare sau din cauza ca te gândești și ești stresata datorita unei sarcini.

| andreea350dum explică (pentru Andreea202):

Dar dacă am ovare polichistice şi nu am ovulaţie, tot pot să rămân?

| Cristina12387 a răspuns (pentru andreea350dum):

Daca ai ovare polichistice nu inseamna neaparat ca nu ai deloc ovulatie. Poti sa ai ovulatie mult mai rar decat in cazul persoanelor sanatoase sau poti sa nu ai ovulatie deloc. Depinde de la caz la caz.