anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am făcut o radiografie a coloanei lombo-sacrale si mi-a ieșit tendință la rectitudinea coloanei, în special regiunea lombo-sacrală.

Ce inseamna mai exact aceasta rectitudine, avand in vedere ca medicul de familie avea o fata de genul, ca doar pentru atata vii la mine?(parere proprie)

MF mi-a recomandat doar gimnastică medicală, dar durerile sunt aproape zilnice, foarte derajante, iar ibuprofen/paracetamol/diclofenac/fasconal, opresc durerile doar pentru maxim 4 ore.

Avand in vedere ca am 15 ani, sunt subponderal, dar cu activitate fizica moderata zilnica, credeti ca se va vindeca?

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| DanielCD a răspuns:

Nota TPU
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.