| elenaaaaa56262 a întrebat:

Bună TPU, am făcut otită acum 1 luna de zile, am fost la medic și am luat tratament cu antibiotic. Au trecut 2 săptămâni de la tratament, nu mai am dureri, urechea mi s-a desfundat, dar uneori am scurgeri minore galbene din ureche, mâncărimi și odată am pățit sa ma trezesc cu o durere intensă în timpul nopții, durerea a fost pe toată urechea, intern dar și extern, însa mă gândesc ca durerea respectiva a fost din cauza faptului ca am dormit rău pe ureche. Scurgerile pe care le am să fie o curățare a lichidului rezultat din infecția pe care am avut-o?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu sunt normale scurgerile. Urechea se curata de la sine prin ceara pe care o produce.
Mergi urgent la medic!
Cand faci baie si te speli pe cap, acopera urechile, sa nu intre apa.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai medicul tau ORL-ist iti va putea spune cauzele dupa ce te consulta, de ai impresia ca stim noi pe TPU?