| anonimforlife a întrebat:

Bună TPU!
am făcut Rmn și mi-a ieșit ca am Deviație de sept..de câteva luni mă doare gâtul destul de tare..am încercat toate pastilele și antibioticele dar nu îmi trece..este posibil ca de la deviație să fie durerea?(o durere groaznică.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai nu are vreo treaba septul cu durerea in git. Ai incercat prost cu pastile si mizerii. Presupun ca ai facut un exsudat faringian, nu? Si eu am avut la un moment dat ceva de genul si ceea ce m-a ajutat cu adevarat DUPA ce mi-am batut capul cu antibiotice si mizerii, au fost usturoiul si petrolul medicinal (nu, nu glumesc deloc).

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Probleme in gat = la ORL
Nu va mai tratati singuri, dupa ureche.

Ia in calcul si cauzele emotionale ale bolii. Este ceva ce vrei sa spui dar nu poti spune?
https://www.youtube.com/watch?v=CJLROSk6Cqk
min 18'

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Daca a luat antibiotice dupa ureche, alta treaba. Eu fix la medic m-am dus. Mi-a dat antibiotice, am dat bani pe consultatie, pe medicamente, si am facut fix un c*cat. Pe partea de infectii respiratorii, cu tratamente alternative faci minuni in majoritatea cazurilor. Petrolul medicinal e sfint, doar ca se gaseste foarte greu.

| Violleta2022 a răspuns:

Deviatia de sept nazal nu are nici in clin sau maneca cu infectia din gat.

Mergi si fa-ti exudat faringian sa se gaseasca bacteria care ti-a infectat gatul si sa faci tratament cu antibioticul corect, ca altfel nu-ti va trece, iar infectia poate sa coboare pe trahee, bronhi, plamani si sa faci complicatii.