| GyS2018 a întrebat:

Am fost astazi la un ecograf transvaginal si mi-a spus ca sunt insarcinata in 7 saptamani si 1 zi, doar ca bebe e dezvoltat doar 5 saptamani si 3 zile! Mi-a spus sa revin peste 10 zile ca sa vada daca s-a dezvoltat cat si pentru celelalte 2 saptamani care lipsesc iar daca nu se dezvolta si sta pe loc atunci voi fi nevoita sa fac intrerupere de sarcina ceea ce nu imi doresc. As dori un sfat ce sa fac unde sa ma duc sa mai incerc o recomadare la un doctor bun in Bucuresti. Precizez ca eu am fost la o clinica privata in targoviste la Dr. Blanuta Aurelia. Sunt pe aici mamici care s-au confruntat cu asa ceva? Ce ati facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexisJohn17 a răspuns:

Se numește naștere prematura! Asta în caz ca bebele se naște mai devreme decât trebuie! Am întâlnit multe cazuri în care copiii s au născut mai devreme și cu 5 săptămâni. Trebuie sa urmărești foarte atenta sarcina, sa fi atenta la ce mănânci și sa nu te stresezi, nu te gândi la asa ceva de pe acum, vezi cum evoluează sarcina și revino cu detalii!

| GyS2018 explică (pentru AlexisJohn17):

Aici nu este vorba de nastere prematura. Mia spus ca problema e ca bebe nu este dezvoltat cum ar trebui sa fie. Oricum orice mi-ar spune ea eu ma voi duce si la alti medici... Vreau ca bebe sa fie bine.

| AlexisJohn17 a răspuns (pentru GyS2018):

M am rerferit în cazul în care naști mai devreme de termen. Cum am spus, interesează te și la alți medici și vezi ce concluzii tragi. Ia în serios chestia asta ca la prin urmare sa nu ai probleme.

Am inteles la ce te-ai referit. Normal ca iau situatia in serios nu imi doresc un copil cu probleme dar nici nu vreau sa avortez unul sanatos. Chiar daca o sa fie nevoie sa fac avort tot il voi avea pe constiinta toata viata? dar eu tot sper ca totul sa fie bine si sa ajung sa il nasc sanatos. Doamne ajuta! Multumesc pentru raspuns.

| AlexisJohn17 a răspuns (pentru GyS2018):

Pe omul credincios, Dumnezeu îl va a scoate din orice problema. Omenirea din ziua de azi s-a obișnuit sa ceara ajutorul lui Dumnezeu doar la probleme, când sunt bine Îl uita. Astea sunt probleme pe care fiecare și le poarta singur, nu pot sa fiu eu judecător sa spun asta și asta
Eu doar ți-am dat un răspuns și tratează cu seriozitate sarcina ca nu e de joaca. Trebuie sa verifici, fa ți cateva ecografii, urmărește atent și dacă fumezi, ai face bine sa te oprești macar pe aceasta perioada, dacă nu fumezi cu atât mai bine.

Asa este cu cat iti este mai bine si nu ai nimic nu te doare nimic, nu suferi de o anumita problema, uiti de dumnezeu, dar cand esti intr-o primejdie atunci strici la dumnezeu si cu inima si cu gura. Asta este omenirea. Cand te doare ceva zici " de ce doamne ma doare asta de ce doamne sufar atat, de ce doamne eu?" dar tu nu iti mai amintesti ca mai de vreme sau ieri cand nu te durea nimic, injurai, fumai, barfeai, gandeai de rau anumitor persoane lucruri care lui dumnezeu nu ii plac. Eu ma rog la dumnezeu sa imi dea bebelusul sanatos, eu o sa fac mereu controale ecografii dar devizia se afla la medicul suprem : DUMNEZEU. totul se va intampla asa cum el va porunci. Doamne ajuta, la toata lumea!

Răspuns Apreciat de Editori
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi in centrul de Medicina Materno-Fetala de la Medlife GRivita. Fa-ti acolo programare prin telefon la orice ginecolog ecografist gasesti, toti sunt foarte buni. Nu prea poti face multe, daca sarcina este oprita deja in evolutie. Nu te stresa excesiv, plimba-te mult, incearca sa dormi suficient, mananca sanatos, nu fuma, nu consuma alcool, cola sau medicamente. La varsta asta a sarcinii, nu depinde prea mult de tine, ci mai degraba de cat de sanatos este copilul

2 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Am auzit multe minunatii.Medicii sunt si ei oameni, unii mai buni altii mai putin.Dar toti s-au invatat la bani ca popii.
Este bine sa ceri si alte pareri si sa faci ce simti.
Si pe o cunostinta de-a mea o puneau sa faca intrerupere de sarcina ca are copilul nu stiu ce malformatie si l-a nascut perfect sanatos.