| Iubibila01 a întrebat:

Am fost infestata cu paduchi. Am facut toate demersurile pentru eliminarea acestora (solutie din farmacie, otet, spirt, mi-am spalat aproape toate hainele, asternuturile etc.) Problema mea este ca in curand va incepe scoala si imi este frica sa nu fie careva din prietenii mei infectati si sa iau din nou. Exista ceva solutii care previn aparitia lor? Sa ma dau o perioada de timp, ca sa nu iau din clasa.
Cred ca si prietenul meu are dar mi-e rusine sa-i spun sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Porti parul strans in coada daca il ai lung si eviti apropierea capului tau cu alte capete. Nu exista o solutie care sa impiedice recontaminarea.

| MassEffect a răspuns:

Da unde traiti?laughing
In sec al 21 -lea mai aveti paduchi?

| Iubibila01 explică (pentru MassEffect):

Sunt o tipa foarte curata. Fac dus aproape in fiecare seara si am enorma grija de parul meu. Probabil i-am luat din mijloacele de transport in comun (merg la scoala in fiecare zi cu autobuzul). Si pentru cultura ta generala aceste insecte trag la parul curat. Asta este, s-a intamplat... am parul destul de lung si il port mai tot timpul desprins. Eu caut o solutie, nu trebuie sa rzi de mine. Se poate intampla oricuiwinking