Daca s-a umflat, a inchis-o prea repede. Mai trebuie curatat, inca este infectat. Totul e sa mergi si sa ii zici ce s- a intimplat. Il va redeschide, si il va curata, pana ce nu vei mai avea probleme. Si daca e medic bun, te va tine dintele pana la sfirsitul vietii.
Eu am pe partea de sus doar 5 dinti naturali, toti pregatiti cu grija la fel ca la tine, scos nervul, dezinfectat, si tratat pana ce medicul a fost sigur ca e perfect totul, si totul a durat o vara intreaga, si-a luat timp sa ii trateze. Au trecut aproape 30 de ani, mie mi se infecteaza gura usor, de aceea la 20 de ani eram chel in gura pe partea de sus, am avut multe infectii la dintii de jos, dar cei de sus nu au nici acum nici o problema, lucrarea inca e pe ei, desi a fost garantata undeva la 7-10 ani.
Si pivotul ala asa o sa se vada? Nu se poate astupa cumva? Se vede gri..parca as avea o carie..Cred ca o sa o sun luni daca nu imi trece umflatura si durerea. Cu toate ca dentista nici nu mi-a spus ca am infecție sau ca ma va durea.
Nu se va vedea. Nu cunosc tehnicile de acum prea bine, eu am avut treaba multa cu dentistii inainte cu ceva vreme, acum rar merg, dar cred ca acel pivot isi are rolul lui, nu e pos degeaba acolo, si ca sa se vada. Probabil va pune ceva pe el plomba, sau va modifca forma dintelui ca sa arate mai bine, nu stiu, dar stai linistit, la final sigur nu se va vedea.