| niggasinparisxxx a întrebat:

am fost la mare si dupa ce am venit acasa, mi sa infundat o ureche, si ma doare ingrozitor, am fost la medic si mi-a dat tratament dar tot ma doare, ce as putea sa fac ca sa mi-o desfund si sa nu ma mai doara FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum te simti:*
Si mie mi s-a intamplat.Probabil ti-a intrat apa in urechi sau esti murdara.O alta posibilitate este ca apa sa nu poata iesi din cauza cleiuluisad...

1.incearca sa-ti apleci capul si sa scoti apa.
2.Dormi pe partea cu urechea respectiva.
3.Curata-ti urechea cu apa sau cu spray-uri speciale care dizolva cleiul. Poti incerca si cu un servetel pe care sa-l subtezi invartinudu-l.[Nu folosi betisoare de urechi]
4.Consulta inca un medic orelist si roaa-l sa-ti curete urechilebatting eyelashes

Nu te speria o sa treaca-este probabil ca totusi sa ai o otita usoaa.

Multa bafta! Sper ca te-am ajutat:*Sa ne anunti si pe noi cand scapi de problema:X

2 răspunsuri:
| GiGeLVaSiLe a răspuns:

Pai probabil ai facut o infectie.ai putea sa intrebi un doctor daca poti sa iei antibiotice sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Batate in cap cred ca ti0a intat apa in timpan laughing sau in croseu bine plasat in cap iti iese toata apa cu siguranta big grin