| Anonimaaaa81839494 a întrebat:

Am fost la medic de curand(2 saptamani) si mi-a zis ca am o scolioza de 27°.
Mi-a zis sa dorm drept,fara perna,sa fac Kinetoterapie,Balneofizioterapie,inot(performanta), Electroterapie si corset cheneau...

Chiar asa de rau e? Mentionez ca am 13 ani...
Mi-a zis ca e de mult dar..nu stiu..eu nu am observat...
Nu stiu..atatea lucruri..Imi e frica.
S-ar putea face mai rau? S-ar pune problema de vreo operatie? ....imi e super frica...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AvramCodrut a răspuns:

Super frica nu ar trebui sa-ti fie, ca nu ai cancer, dar ar trebui sa-ti faci griji daca incepe sa te doara cand mergi sau stai pe scaun sau chiar si cand esti in pat. E o scolioza banala care se poate inrautati intr-un mod rau daca nu ai grija de spatele tau. Trebuie sa faci Kinetoterapie, Balneofizioterapie, gimnastica medicala bla bla bla, daca vrei sa nu se inrautateasca situatia. Nu se pune problema de vreo operatie. Eu am scolioza si cifoza de aproape 10. Bineinteles ca doare cand merg sau sau pe scaun pentru perioade lungi de timp, dar eu nu am urmat sfatul doctorilor si am stat netratat. Tu fa ca zic doctorii, daca esti constiincioasa o sa scapi de scolioza.