| MaresAlexandra22 a întrebat:

Am fost la medicul dentist pentru a-mi scoate nervul de la o masea,dar anestezia nu si-a facut efectul in locul cu pricina,ci doar buzele, obrazul si limba mi-au amortit(nu si locul unde urma extractia). Medicul a zis ca nu putem face nimic pana nu se rezolva problema.Mentionez ca nu beau cafea(care este un posibil factor care impiedica anestezia completa).Ati trecut prin asta sau stiti ceva despre solutia problemei pe care o am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| buzylazybya a răspuns:

Probabil este doar o mica carie. Am trecut prin asta si in caz ca maseaua are o carie, nu poate fi anesteziata. Spune-i medicului tau dentist sa-ti faca un control. In caz de carie, iti va pune o plomba, iar peste cateva saptamani ti-o poate anestezia, iar interventia va decurge normal. Sper sa-ti fie de ajutor! Funda?

SUCCES

1 răspuns:
| liviustaicu a răspuns:

Incerca alt dentist si povestestei ce ai patit. Poate incerca alta anestezie. Eu am patit la fel ca tine si mi-a mai facut alta anestezia cu alta substanta si si-a facut efectul.