| Emmadinlego a întrebat:

Buna! TPU am fost la un control la medic si m-a diagnosticat cu ulcer gastric faza 2 si fibroza faza 3, este grav, ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Pentru ulcer este recomandata argila de către nutriționiști. Am fost în situație și mi s-a vindecat ulcerul duodenal. Adevărul este că am continuat cu argila că prevenție și am o dieta vegana și un stil de viață sănătos. Informează,- te înainte de a lua o decizie. Sănătate!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta trebuia sa-ti spuna medicul, nu noi. Daca ai fost la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

Este intr-adevar destul de grav, dar te poti opera de ulcer si cu hrana sanatoasa si fara pic de alcool sau sucuri, vei putea trai sanatoasa multi ani.
Ce sfat ti-a dat medicul?

Nu am inteles unde-i fibroza, la stomac, la ficat sau la plamani?

| sierra1 a răspuns:

"ma diagnosticat cu ulcer...ce pot face?"

l-ai intrebat pe medicul care te-a VĂZUT?

| doctorandus a răspuns:

Da, e grav, concentreaza-te pe medici in urmatoarele luni.

I-ai dat funda uneia care spune tampenii. Daca a fi vegan ar vindeca ulcerul, ar fi majoritatea vegani. Iar argila este un tratament pseudomedical.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Pun pariu ca "nutritionistii" care i-au recomandat argila nu au diploma universitara de licenta in stiintele nutritiei, deci pentru ei este ILEGAL sa consilieze dietetic oamenii bolnavi.

| Yuoia a răspuns:

De ulcer stiu sigur ca este grav. Trebuie tratat daca nu chiar operat.
Nu stiu cert de fibroza, dar presupun ca nu e deloc bine.
Ce sa faci? Ce ti-a recomandat medicul? Aia sa faci.

Întrebări similare