Bună.
Ai nevoie de plimbări în aer liber, consumă mere și dimineața pe stomacul gol, dacă poți, o linguriță de ulei de măsline etravirgin amestecat tot cu o lingurință de semințe de in.
Te va ajuta pe tot tubul digestiv și nu vei mai avea probleme cu scaunul.
Sănătate.
Pa, pa.
De ce crezi ca noi ne-am pricepe mai bine ca un medic? Sanatatea e mult prea impotanta sa o tratezi doar cu TPU, nu e vorba de o recomandare de tinuta sau machiaj Mergi la un medic, sa-ti faca si o ecografie, sa te sperii rau ca sa te duci? Poate ti-a uitat ala vreun pansament in burta cand te-a operat, sau cine stie ce legatura aiurea a facut prin tine, nu te apuca sa inghiti aiurea tot felul de chestii fara sa stii ce trebuie sa repari, cauzele pot fi multiple si doar un consult medical poate stabili care e cea exacta si ce trebuie facut. Sanatate, ai grija de tine!
Pai..si eu am fost operata de apendicita acum 3-4 ani..si nu am avut probleme...dar, in cazul tau chiar ar trebui sa consulti un doctor!
chiar este bun sa bei ceai de musetel, dar sa-l bei fierbinte si poti macar sa incerci sa bei niste compot de prune si sa mananci prunele ca sa provoci di****(presupun ca intelegi ce-am scris cu stelute ) cel mai bine este sa mananci multe prune din compot pentru asa potiiesi afara
sa nu mai mananci iaurt ca nu prea este bun...sa incerci sa bei multe supee dar fara continut de zarzavaturi prea mare
-du-te la farmacie si intreaba de ceai care se ia pentru. iesit afara cred ca ceai de cruşin incearca si intreaba de ceai de cruşin....se ia o data pe zi seara
Trebuie sa faci miscare, pentru ca mischii sa lucreze mai bine, iar apoi scaunele tale vor aparea in fiecare zi. In fiecare dimineata mananca miere, pe burta goala. Incearca sa consumi multe lichide, Bea ceai de crusin isi va face efectul in 2-4 ore, este de mare folos ceaiul. Ceaiul este oribil dar incerca sa bei macar o cana neindulcita, daca vrei sa o indulcesti sa pui o lingurita de miere. Sper ca am fost de folos. Sa te faci bine!
Mergi la medic ca nu e normal. Daca bei si sunatoare, asta "adoarme" intestinul gros (incetineste peristaltismul). Daca era ocluzie, aveai dureri, insa nici o astfel de constipatie nu e normala.